İNSAN KAYNAKLARI

Çukurova Okulları ailesi olarak işimize duyduğumuz ciddiyetle çalışma disiplinini ön planda tutuyoruz. Etik kurallar çerçevesinde kararlar alıyor, verdiğimiz her sözün arkasında, emin adımlarla ilerliyoruz. Oluşturduğumuz ekip ruhuyla birbirimize destek olup, iş bölümü yapıyoruz.

Öğrenci ve velilerimize olduğu kadar çalışanlarımıza karşı da sorumluluklarımız olduğunu biliyoruz. Bu yüzden çalışanlarımıza karşı tutumlarımızda eşitliği, adaleti, sevgi ve saygıyı kendimize ilke ediniyoruz. Çalışanlarımızın motivasyonlarını arttıracak yeniliklerle, daha hevesli bir ekip oluşturuyoruz. Ahlaki değerleri kurum kültürümüzün merkezine alıp, herkesin birbirine saygı ve hoşgörüyle yaklaştığı bir iş ortamında çalışıyoruz.

İş performansını arttırmak, pratiklik sağlamak için son teknolojik araçları kullanıyor, hem çalışanlarımızın hem de öğrencilerimizin gelişen çağı takip etmesini sağlıyoruz.
Çukurova Okulları olarak, aramızdaki dostlukla, samimiyetle sosyal hayatımızda da bir araya geliyor, iş arkadaşlarından daha çok bir aile gibi çalışıyoruz.

İş başvurularınız için ik@cukurova.k12.tr adresine başvurularınızı iletebilirsiniz.